Išpardavimas

€3.32

€4.16

Vyrai Žiūrėti Relogio Masculino Paprastas Laikrodis Akių Ultra-plonas Plieno, Kvarcas Riešo Žiūrėti Mens Reloj Pilnas Kalendorius Laikrodžiai

Parašyti atsiliepimą

Visa Grąžinamoji išmoka, jei nenorite priimti jūsų užsakymą

Grąžinti ar Saugoti daiktų, kaip aprašyta

Pastaba:Kad mažiau nei 200USD bus nemokamas pristatymas per china post oro paštu ar hongkong post oro paštu,Kad per 200USD bus nemokamas siuntimas per DHL, ar AVS.Tačiau kai kurios šalies reikia kad daugiau nemokamas pristatymas EMS ir DHL,prašome susisiekti su mumis.

Jei jūsų netenkina,prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas nagative atsiliepimus,mes paslaugų jumis, kol jūs saticfied.

Jei esate įsitikinusi,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų,stengsimės suteikti jums puikus aptarnavimas čia.

Q:Jei aš ne gauti prekes,ką aš galiu padaryti?

Atsakymas:jei negavote prekės per 39 dienas,prašome susisiekti su mumis,mes galime pasiūlyti visas lėšas į jus,ir prašau, nepalikite blogų atsiliepimų,Pranešimas yra iš mūsų kontrolės.

Q:Ar yra kokia nors garantija, prekių?

A:Taip,jei yra kokybės problemų prekes,turite susisiekti su mumis per 7 dienas,mes turime jums fotografavimas mums,po mūsų patvirtina,mes siūlome grąžinti visą arba vėl.

Q:Ar kiekvieno elemento ateina su kiekviena dovana pakuotė(dėžutė arba maišelis)?

A:Beveik elementus iš parduotuvės ateis su kiekviena langelį arba maišelis,tačiau kai kurie elementai mes juos parduoti su labai žema kaina,todėl mes atsiųsime be dovanų paketą.jūs galite pamatyti mūsų aprašymas ar prašyti klientų aptarnavimo!

Q:Jei aš noriu pirkti daugiau,ar yra kokia nors nuolaida?

A:Tikrai,kad daugiau,nuolaida daugiau.jei norite padėti didelį užsakymą,jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba trademessage.mes jums mūsų geriausias kainos.

Q:Ar jūs sutinkate su drop laivyba?jūs galite siųsti man produktų nuotraukas?

A:Taip,mes priimame lašas laivybos,mes ne pridėti bet mūsų informacijos paketą,ir atsiųsime jums sekimo numerį,kad galėtumėte siųsti sekimo numerį, savo klientų.jei norime, kad mūsų produktų nuotraukų,galite susisiekti su mumis,mes jums atsiųsime nuotraukas el. paštu!

Apie Produktus:Visi mūsų gaminiai yra gamyklos vietose yra didelės išlaidos, veiklos ir nerimauti nemokamai po pardavimo.

Apie Nuotraukas:Visos gaminio nuotraukos, naudojant " real nuotraukos, įvairių tipų įranga, naršydami bus išjungtas spalva, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Apie Siuntas:Produktų užsakymas bus išsiųsti per 120 valandų, atviras užsakymas, prekių galiojimo laikas baigiasi po pristatymo, prašome būti kantriems.

Žymos: bagažinės, ekrane žiūrėti, žiūrėti vijurkas, apyrankė pasaulio žemėlapis, jw kvarcas, raudona žiūrėti, vyrai žiūrėti, kvarco žiūrėti, ranka žiūrėti lige, korko žiūrėti
vyrai žiūrėti Reloj Hombre
Juostos Ilgis 24cm
Modelio Numeris SOXY0158
Bylos Medžiaga Akrilo
Žiūrėti Vyrai Vyrai Laikrodžiai Top Brand Prabanga
montre homme 2019 Montre homme
Užsegimas Tipas Sagtis
vyrai laikrodžiai relojes hombre 2019
mens watch Relogio Masculino
Grupė Medžiagos Tipas LYDINYS
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Prabanga zegarki meskie
vyras žiūrėti orologio uomo
Vyras žiūrėti 2019 zegarek meski
Ciferblato Skersmuo 41mm
Byloje Formos ROUND
Byla Storis 9mm
Prekės Pavadinimas SOXY
Judėjimas KVARCAS
laikrodis mens PAGANI DIZAINAS
Dial Lange Medžiagos Tipas Akrilo
Pasverti 50g
Stilius Mada & Atsitiktinis
laikrodžiai mens 2019 Erkek kol saati
Funkcija Pilnas Kalendorius
Juostos Plotis 19mm

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai