Išpardavimas

€3.74

€8.13

Automobilio Sėdynės Atlošo Pagalvėlės Saugojimo Kablys Rankinėje Maišas Rūbams Turėtojas Organizatorius Kablys Įrašą Interjero Accessary Auto Užtrauktuku Įrašą Automobilio Stiliaus

Parašyti atsiliepimą

Pranešimas: Gerbiamieji klientas, sveiki atvykę į mūsų naują parduotuvę.Mes visada laikomės "kokybės pirma, klientas pirmą" verslo tikslais, ir nuolat žengti į priekį.

Taigi, nesijaudinkite, jei mūsų produktų nereikia patenkinti jus, jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu.Mes pabandyti mano geriausia, kad patenkinti jus, pvz., grąžinti ar išsiųsti jums pagal situaciją.Mes visada čia, ar jums reikia bet kokios pagalbos.

Automobilio Sėdynės Atlošo Pagalvėlės Saugojimo Kablys Rankinėje Maišas Rūbams Turėtojas Organizatorius Kablys Įrašą Interjero Accessary Auto Užtrauktuku Įrašą Automobilio Stiliaus

Pakuotė:

3*poras smėlio spalvos Automobilio Sėdynės atlošo Kabliukai

3*porų juodos spalvos Automobilio Sėdynės atlošo Kabliukai

5*poras smėlio spalvos Automobilio Sėdynės atlošo Kabliukai

5*porų juodos spalvos Automobilio Sėdynės atlošo Kabliukai

1*poros smėlio ir 1*poros juodos spalvos Automobilio Sėdynės atlošo Kabliukai

Pastaba:

1. Prašome leisti 0.5-1cm klaidų, dėl rankinis matavimas

2. Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats

1. 100% Brand New ir Aukštos Kokybės

2. Vienoje pusėje opending dizainas, greitas montavimas 2 sekundes nenaudojant pagalvėlės.

3. Hige klasės ABS inžinerijos plastiko, kuris yra patvaresnis ir patvarus.

4.Konvertuoja automobilio pagalvėlės į patogų saugojimo vietos pakabinti maisto, drabužių, skėčių, rankinių, vandens buteliai, vaiko žaislai, kūdikių reikmenys ir daug daugiau.

5. Kablys gali būti pasukti ir įdėti toli, kai nenaudojate, daugiau saugumo.

6.Keliamoji slėgis, saugos: geras medžiaga, netoksiškas ir beskonis, paviršiaus dilimui gaminiai, atsparumas, laikantis tarptautinių saugos ir sveikatos standartus.Projektavimo protingas, stiprus, naudojimas ilgesnį gyvenimą ir saugesnė.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.siulugijos.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.siulugijos.lt!

.

Žymos: automobilio kablys, folija saugojimas, automobilių lenkijos vaškas, automobilių sėdynės kablys, 4 in 1 virtuvės organizatorius, maišas rūbams turėtojas, odos pagalvėlės kablys, automobilių audiniai rūbams, pagalvėlės kablys mini, eberspacher variklio
Elemento Tipas Užtrauktuku & Įrašą
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Funkcija stabilus ir patvarus
Elemento Plotis 4cm
Medžiaga Hige klasės ABS inžinerijos plastiko
Pareigos pakabinti maisto, drabužių, skėčių, rankinių, vandens buteliai, vaiko žaislai
Elemento Aukštis 2.8cm
Modelio Pavadinimas CQGG001
Elemento Ilgio 9.8cm
Prekės Svoris 25g
Prekės Pavadinimas NENFIX
Medžiagos Tipas ABS

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai