Išpardavimas

€7.22

€8.49

Natūralaus Green Jade Dragon Pakabukas Tigras Karoliai, Papuošalai dvipusis Raižyti Amuletas Mados Kinijos Moterų, Vyrų Megztinis Grandinės

Parašyti atsiliepimą

Pakabukas dydis: apie 52*52*9mm

Jade yra natūraliai susiformavę ir spalva gali šiek tiek skirtis.

Mes turime savo perdirbimo gamyklos, yra didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje, gali suteikti jums geriausios kokybės.Jei jums reikia daugiau, mes galime suteikti jums gerą nuolaidą!

Mielas drauge, koks klausimas jums kyla po pirkimo, prašome susisiekti su manimi, prašome tikiu, kad I duos jums labiausiai priimtiną sprendimą, jei turite problemų, prašome susisiekti su manimi, nedvejokite!

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus laiko, jei turite kokių nors klausimų, bet kokiomis aplinkybėmis.mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas per 24 valandas.

Žymos: pandora necklac, klasikinis grožio salonas, dragon necklac, kinija nuvarytas papuošalai, necklac, natūralus žadeitas, laavendar jade karoliai, jade pakabukas, Jade, dragon pakabukas
Pažymos Tipą CMA
Šalutinis Akmens NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Formos\modelis Gyvūnų
Pagrindinis Akmuo Jade
Stilius Madinga
Metalų Tipas NĖRA
Pakabučiai Tipas SOLITAIRE
Prekės Pavadinimas LISM

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai