Išpardavimas

€2.19

€3.78

2vnt vaikas Dviračių Mudguard MTB Dviračio Sparnas Purvo Apsaugai Sparnus Dviračiu, Priekiniai Galiniai Sparnai Lengva Surinkti Lengviausias Dviratis Acces"

Parašyti atsiliepimą

Savybės:

*1. Iš kietos lankstaus plastiko, bus ne rūdžių ir yra lengvai valomas.

*2. Tinka 12/14 colių dviračiai vaikams.

*3. Nemokamai sukimui, 180 laipsnių lenkimo, jokių kaulų lūžių, jokių deformacijų, nr. lenkimo, jokių lūžių, lengvas, paprastas montavimas, greitas išleisti, kuri leistų išspręsti problemų, atnešė lietų.

*4. Paprastas ir greitas išleisti dizainas, įtakos neturi oro ir lietingą dienų, lengva reguliuoti kampas tarp sparno ir dviračių padangos, lengva įdiegti ir išardyti, ir patvarus.

Specifikacija:

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Sąrašai:

1 * Priekinis sparnas

1 * Galinis sparnas

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Kindely Priminimas >>>>>>>

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

Didmenininkai ir mažmenininkai yra sveikintina.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamas pristatymas metodą, kuris trunka tik trumpą laiką atvykti.

Jei esate pardavėjas ir noriu susirasti savo verslą, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei norite.

Ką turėčiau daryti, jei aš ne gauti savo prekę?

Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus stebėti savo elementą.Jei sklypas buvo prarasta, nes dėl tam tikrų priežasčių, mes manau, kad per visa grąžinamoji išmoka, ar siųsti jį jums.Esame sąžiningi pardavėjas, todėl nesijaudinkite.

Jei produktai turi problemų, kaip tai padaryti?

Prašome susisiekti su mumis metu, mes ją išspręsti.Nepalik jokių blogų apžvalga pirma, kad negali išspręsti bet kokią problemą.

Žymos: stilingas dviratis mudguard, 29 anglies fork, dviračio sparnas, taivano riebalų dviračių priedai, sukimo momentas mtb sparnas, dviračių mudguard, dviračių sparno, dviračių bsa, grafiti žiedas, sparnas mtb
F accesorios para bicicleta
C dviračio sparnų
Modelio Numeris Dviračių Mudguard
Kilmės KN(Kilmės)
M fahrrad zubehor
I accesorios bicicleta
B Dviračių priedai
H kalnų dviračių priedai
D mtb priedai
G Dėl Dviračių
A Dviračių Priedai
N dviračių prekes
E dviračio sparnas
J dviračių dalys

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai