Išpardavimas

€7.73

€11.04

QYY Mados Perlų Plaukų Šukos Įrašus Moterų Aukso Spalvos Nuotakos Vestuvių Reikmenys, Plaukų Papuošalai Prom Nuotaka Vinjetė Dovanos

Parašyti atsiliepimą

QYY Mados Perlų Plaukų Šukos Įrašus Moterų Aukso Spalvos Nuotakos Vestuvių Reikmenys, Plaukų Papuošalai Prom Nuotaka Vinjetė Dovanos Gamintojas:QYY Prekės Pavadinimas: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Plaukų Šukos Medžiaga:Cinko Lydinio, Vario,Kristalų,Perlų Metalas, Spalva:Aukso Spalvos Dydis:16cmX7cm Svoris:26g Proga:Prom,Nuotakos Vestuvių,Pobūvių, Vestuvių Plaukų Aksesuarai

Šis plaukų šukos yra naujas stilius sukurtas mūsų dizaineriai.Tai yra labai mados vestuvių plaukų aksesuarai.Aš tikiu, kad jums bus meilė šią madinga prom plaukų aksesuarai.

Produkto Nuotrauka

Prekės Informacija Nuotrauką

1,Aukštos Kokybės Krištolo Peal Lapų, Gėlių Dizainas

2,Mados Aukso Spalvos Prom Plaukų Šukos Įrašus .

1.Jeigu mūsų produktai, kad jūs patenkintas ar norite, jūs galite spustelėti ant sąrašas Širdies formos ženklą pridėti pageidavimų sąrašą arba per Facebook VK ir kitos socialinės programinės įrangos pasidalinti savo laime su savo draugais.Mes bus per tikru būdu, siekiant gauti didesnę nuolaidą, kai jūs šalia tvarka.

2 .Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų projektai ir paslaugos.

Jei turite klausimų apie mūsų projektus arba paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas, su geriausią klientų aptarnavimą.

Mes tikimės, kad kiekvienas žmogus gali turėti nuostabų apsipirkti į mano parduotuvę!Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ar paslaugomis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, labai jums ačiū!

Jei nesate patenkinti jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengsimės išspręsti šią problemą, jums laimingas prekybos nuotaika.Ačiū!

3. Mes labai tikimės, kad jūs galite pridėti šiek tiek nuotraukų atsiliepimų.Pasidalinkite savo grožį ir laimę, kad žmonės visame pasaulyje.Ačiū už jūsų paramą.

Žymos: virvelę auto džipas, gps švyturys katė 4g, indijoje om keychain, honda shuttle gk9, hd motociklo bžūp, elektriniai rankų spa, virvelę stabdžių rudenį, indija masto modelis, smaragdas, perlas žetonų
Plaukų Papuošalai Atostogų Dovanos Valentino dienos dovanos,Jubiliejus dovanos,Prom dovanos,Paplūdimio Vestuvių dovanos
Formos\modelis AUGALŲ
Modelio Numeris SS-J6291
Plaukų Šukos Pakavimo 1pcs/opp Gražus, Saugus Paketas
Nuotakos vinjetė kilmės Vieta Yiwu,Kinija
Nuotakos plaukų šukos Dydis 16cmX7cm
Metalų Tipas cinko Lydinys
Medžiaga Pearl
Lytis MOTERIS
Plaukų šukos įrašą Medžiaga Vario,Kristalų,Cinko Lydinys,Kriaušė
Nuotakos Plaukų Aksesuarai Kartų Vestuvių Ceremonija,Motinos dieną,Vakare Šalis,Kalėdų,Prom
Tipas Plaukų Šukos
Prekės Pavadinimas QYY
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Prabangūs papuošalai Spalva Aukso Spalvos
Prom plaukų aksesuarai Departamentas Moterų,Nuotakų,Bridesmaids,Merginos,Žvaigždės,Lady,Moteriškas
Elemento Tipas Hairwear
Pearl Tipas Imituojamas-pearl
plaukų šukos svoris 26g
Gėlių Plaukų Šukos Rankų Darbo Taip

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai