Išpardavimas

€15.30

€21.85

1 Vnt. Elektros Daugiafunkcį Mažų Maisto Malūnėlis Nešiojamų Kavos Pupelių Prieskoniai, Prieskonių Malūnas Milteliai Mašina

Parašyti atsiliepimą

Elektros Daugiafunkcį Mažų Maisto Malūnėlis Nešiojamų Kavos Pupelių Prieskoniai, Prieskonių Malūnas Milteliai Mašina

Kulka taškų:

1. Nerūdijančio plieno: Maisto kokybės nerūdijančio plieno pjovimo galvutė, greitai ir net ir šlifavimo.Labai tinka kontroliuoti nelygumas į prabos kavos pupelių kelias sekundes.Daugelis Kinijos vaistažolių vaistus reikia geležies išvengti.

2. Skaidrus viršelis: skaidrus, gali stebėti ruošimo procesą forma šiurkštus ar smulkūs milteliai.Jis yra lygus ir lengvai valomas; smashing skirtingų narkotikų niekada neduos spalva ir kvapas.

3. Paprasta naudoti: Tiesiog paspauskite on/off mygtuką, norėdami pradėti šlifavimo ir atleiskite sustoti.Operacija yra labai paprasta ir nereikalauja specialaus mokymo specialistams; tai lengva atidaryti laisva pavara uždenkite dangtelį ir paspauskite naujausią mygtuką.

4. Žemas triukšmo lygis: specialiai sukurtas šlifuoklis užima minimalią erdvę ir mažai triukšmo variklis leidžia jūsų šeimos miegoti ramiai, o rengiant ryto taurės.

5. Multi-purpose: Multi-funkcija šlifavimo mašinos, tinka grūdai, pupelės ir pagardai.PASIDARYK pats savo mėgstamą kavos ar kitų maisto produktų, geriausi gyvenime asistentas.

6. Puikus namų šlifuoklis, rekomenduojama šlifuoti apie 150g kiekvieną kartą.

Aprašymai:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas + Plastikas

Nominali galia: 150W

Nominalus dažnis: 50Hz

Vardinė įtampa: 110-220 V)

Dydis: 17*10.5*10.5 cm

Svoris: apie 560g

Kištukas: 220V-EU/UK,110V -JAV

Pakuotė:

1*Mažos Maisto Malūnėlis

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Rankinis matavimas yra klaida 1-3 cm.

Žymos: grūdų malūnas, ledai vienodai, malūnėlis žolė, mi mėsmalė, v prieskonių, angl malūnėlis, rankinis kavos malūnėlis, kavos malūnėlis elektrinės sienų, malūnėlis piktžolių, kostiumas smulkintuvas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai