Išpardavimas

€31.28

€39.11

3 VNT./Daug FTTH Įrankių Rinkinys Pluošto Įrankių Rinkinys SI-01, Valikliai/ Loose Tube Kabelis Striukė Slitter /Skersinis Atidarymo Peilis

Parašyti atsiliepimą

Optinio Pluošto Kabelio striptizo Nustatyti SI-01, Valikliai/ Loose Tube Kabelis Striukė Slitter /Skersinis Atidarymo Peilis /Šviesos peilis

Produktų sąrašas: 1 skersinis kabelio atidarytuvas (siųsti 1 atsarginės mentės) ir 1 išilginės kabelis atidarytuvas (siųsti 1 pora atsarginių peiliukų) 1. Išilginės kabelis atidarytuvas tinka: 2-288-core didelis-logaritminis šarvuotos optinis kabelis

Kabelio skersmuo: 10mm-25mm

Argumentai "už": jokio atskaitos tašką, statybos reikalingi

Savybės: interneto atidarymo, reguliuojamas disko aukštis (greitai, tiksliai)

Produkto savybės:

Linijos išpardavimas aliuminio ir polietileno surištos apvalkalą, plieno šarvai apvalkalas ir ne - metalinės sustiprintos komponentai kabelio apvalkalą peilis vadovas parenka aukštos kokybės medžiaga, gabalai į optinio kabelio apvalkalas turi būti daugiau taupantis Pjovimo gylis gali būti reguliuojamas, gali dirbti su įvairių apvalkalo storis kabelis, Palyginti su panašūs produktai, ši operacija yra paprasčiau, greičiau ir patogiau

2, skersinis kabelio, pjovimo tinka išpardavimas svyruoja tarp 4-28mm kabelis ir vario arba aliuminio medžiagos vamzdžio šis skersinis kabelio, pjovimo, aštrus peilis, lengvai reguliuoti gylį peilis, patogus sukimosi užbaigti pjovimo kabelio išorinis žiedas, greitai priimti kabelį iš odos, iškirpti tvarkingai

Naudojimas:

Pagal storį apvalkalą reguliuoti gylį peiliu galvą, taip, kad apvali anga kabelių cutter į kabelių movos, kabelių movos pjovimo ženklą, palaikykite rankena iš abiejų pusių kabelis, katerių, peilis galvą įdėtų į kabelio apvalkalą, traukti peilį galva palei apvalkalą, suprasite, kabelio apvalkalą internete išpardavimas.

Produkto aprašymas:

laisvas vamzdelio laido išilgine anga peilio ašmenimis, naudojant super lydinių specialiai pagaminti shar peilis.Išpardavimas išorinis skersmuo keturių specifikacijas.Išilginis pluošto vamzdžių išpardavimas lauko optinio pluošto kabelis, atnaujinimo laikas.Atidaryti centras pluošto vamzdžio išorinis skersmuo yra keturi pasirinkimai viršuje ir apačioje atidaryti šoniniais pluošto vamzdelio anga, lengva piešti pluošto.Išilginės išpardavimas loose tube juostinėmis keturi buvo pritaikytas išilginės išpardavimas

Produkto Pavadinimas: Šviesolaidį Prarasti Vamzdelis Kabelio Slitter

Single core pluoštas tube cutter laisvas vamzdelio išorinis skersmuo: 1.5 ~ 1.9 mm, 2.0 ~ 2,4 mm, 2.5 ~ 2,9 mm, 3.0 ~ 3.3 mm hiso pluošto vamzdžių išilginė išpardavimas.Su pakuote maždaug 65 * 65 * 25mm, svoris: apie 0.05 KG (įskaitant pakuotę)

Jis tinka išpardavimas kabeliai, nutiesti tarp 3-28mm ir vamzdeliai iš vario arba aliuminio medžiagų.Šio tipo skersinis kabelio cutter yra aštrus peilis, kuris gali lengvai reguliuoti gylis disko.Jį galima lengvai pasukti užbaigti žiedas pjovimo išorinis sluoksnis kabelis, greitai priimti kabelinės odos išjungti ir supjaustyti tvarkingai.

Priminimas

Dėl palyginti didelės vertės prekių deklaracija.per savaitę vėliau.norėdami pamatyti logistikos atnaujinti įrašus.pavyzdžiui, ekranas, vietos papročius.prašome pirkėjai.galite imtis iniciatyvos ir kreiptis į vietos muitinės paramos.siekiant apsaugoti grąžintos prekės arba sunaikinti.ačiū.Patvirtinti pašalinimą.tada tvarka.Ačiū už jūsų paramą.

Klausimų, reikia priminti,

Visuose paštuose išsiųstas į Braziliją ir Argentiną reikalauti, kad gavėjas mokėti muitus, kad būtų gauti prekes.Jei prekės nėra mokama už laikotarpį, prekės bus grąžintos.Jums reikia turėti dvigubą krovinių.Ačiū.Prašome patvirtinkite, ir tvarka.Pateikiant užsakymą, reiškia, kad jūs sutinkate bendradarbiauti.

Pristatymas:

1. Kai tik gausime jūsų apmokėjimą, mes bus parengti & organizuoti vežimo jums per 1-3 dienas.Ji paprastai trunka maždaug 10-30 darbo dienų turi būti pristatytas į JAV/ Kanada/ jungtinė karalystė/ kitų Europos šalių, nėra įtraukti savaitgalio ir atostogų per honkongą Paštu.Už registruotu paštu & EMS, mes įrašyti pristatymo sertifikatą po mes siunčiame daiktus jums.Taip pat, mes atnaujinti sekimo numerį, jūs & save pristatyti pažymą savo nuorodą, jei jums reikia.

2.Norėčiau, greitas pristatymas?Jei Pageidaujate, greitas pristatymas, pavyzdžiui, UPS/ DHL, prašome inquriy greito pristatymo kaina prieš jūsų pirkti.

3.Šis produktas bus siunčiami registruotu paštu iš Kinijos Paštu.Jūs galite sekti savo siuntinį su atnaujintos sekimo numerį internete.

4. Prekės bus pažymėtas kaip "Dovana", ir pareiškė, mažos vertės sumažinti muitų mokesčių.(PASTABA: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą (pirkimą.) Mes gali pažymėti muitinės cleanrance deklaraciją už savo instrution, jei tokių yra.

Mokėjimo Terminai:

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo .

Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo.

Grąžinti:

1. Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės defektas ar kai kurių kitų kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.mokestis, susijusių su reback pašto turėtų būti aplenkė sau.

2.Mažiau nei 0,5 proc. pluoštas kartais gali pasiklysti,bet prašome nesijaudinkite apie tai.Jei vis tiek nepavyksta gauti jūsų užsakytas prekes per sąmatą laiko,prašome nedvejodami susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs galite.Mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo jums naujų elementų arba grąžinti visas išmokas, įskaitant punktas ir transporto išlaidas.Atsiliepimai:

Žymos: ftth, optinio pluošto slitter, catsuit, šviesolaidiniai įrankių rinkinys, pluošto slitter, Optinio pluošto įrankių rinkinys, fx vamzdis, slitter, aqara, orientek optinio tinklo įrankių rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris SI-01
Prekės Pavadinimas AZIYUHEA

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai