Išpardavimas

€4.89

€6.35

Sienos Taisymas Agentas Plytelių Hidroizoliacijos Purškimo Agentas Sienų Šveitimas Grafiti Skirtumas Remonto pasta Su grandiklis

Parašyti atsiliepimą

Savybės:

1. Stogo Nuotėkio Remonto Purškalas: vandeniui agentas gali lengvai išspręsti šią problemą vandens ištekėjimo.Švarus pamatų paviršių prieš statybos užtikrinti, kad fondo paviršius yra sausas.

2. Efektyviai ir Greitai: vandeniui purkšti agentas, jūsų greitas ir paprastas būdas taikomas, ruonių ir neleisti ištekėti!Po džiovinimo, galite kreiptis bet kokios spalvos.

3. Aukštas Atsparumas Temperatūrai: Šis galingas klijų purškimo nebus sag arba lašinamas pagal aukštos temperatūros vasarą.Nebus įtrūkimai ar sluoksniuoti šaltą žiemą.

4. Ilgalaikis Efektas: vandeniui agento funkcijas, greitai džiūstantys ingredientai lengva, tinko, remonto ir antspaudą.Su neperšlampama medžiaga, atsparus vandeniui sluoksnis gali būti suformuota.Po 24-48 Valandų, ir vandeniui sluoksnis taps stipresnis, kaip laikas eina.

5. Kelių priežasčių: Tinka vandens galimybę patekti per plyšius, vandens galimybę patekti palangės, vandens galimybę patekti į tualetą, sienų vandens galimybę patekti, stogas galimybę patekti, vandens galimybę patekti išorės sienos.

Tinka:

Vandens galimybę patekti per plyšius.

Vandens galimybę patekti palangės.

Vandens galimybę patekti į tualetą.

Sienos vandens galimybę patekti.

Stogo galimybę patekti.

Vandens galimybę patekti išorės sienos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: skystas

Talpa: 120 ml

Savybės: Hidroizoliacijos Agentas

Naudojimas:

1. Švaraus pagrindo paviršiaus prieš statybos užtikrinti, kad pagrindo paviršius yra sausas ir nuvalyti nuo purvo.Jei yra įtrūkimų (daugiau nei 2 mm), rekomenduojama remontas, tai su hermetiku pirma, ir tada naudokite vandeniui agentas.

2. Purkštuvu arba teptuku produkto tiesiogiai ant paviršiaus, keraminės plytelės, grindų plytelės, sienų, plytelių ir kt.Palaukite, kol gaminys prasiskverbti į pagrindą, žinoma.Po kelių minučių, kai nėra skysčio paviršiuje, purškimo produkto du ar tris kartus padidinti poveikį.Vandeniui atsparus sluoksnis gali būti suformuota po sūdymo 24 - 48 valandos, o vandeniui sluoksnis bus stipresnė, kaip laikas eina.

Pakavimo Sąrašas:

1*Hidroizoliacinės Medžiagos(120ml skersmens)

Žymos: korpuso plastiko 18v, shell s10 "porsche", vyras dušo žvakė, nagų valiklį, 100w, vyras juoda palaidinė, t82 p9 smart wach, kelionės purškalas 20ml, vyras peties dior, shell s20 "samsung"
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas VAHIGCY

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai