Išpardavimas

€25.13

€35.89

1 Set "Tornado" Premium " Rotary Tatuiruotė Mašina Asorti, Tatuiruotė Motorinių Ginklų Rinkiniai Stiprus 10w Motorinių RCA lizdas Tiekimo Menininkų

Parašyti atsiliepimą

1 Set "Tornado" Premium " Rotary Tatuiruotė Mašina Asorti, Tatuiruotė Motorinių Ginklų Rinkiniai Stiprus 10w Motorinių RCA lizdas Tiekimo Menininkų

Pradėti Įtampos :2v-3v

Darbinė Įtampa:6 v-10v

Sūkių diapazone Siūlių : 3780 aps/min./6 V ir 5040 rpm/min/8V ir 6300 rpm/min/10V

Adata protusion :3mm

Adata Protrution:0-3mm

Jungtis: RCA Lizdas

Staklių svoris: 147gms

Bruto svoris:240gms

Paketą, įskaitant: 1 sukamoji tatuiruotė mašina,1 RCA ryšio linijos. 1 pakuotės kartono dėžutė

Pastaba:Prašome laikyti mašina woking pagal 12v apsaugoti mašinos variklis.

Jei yra tatuiruotė menininkas, tai ne problema naudoti Solong Tatuiruotė įranga.Bet jei yra tatuiruotė pradedantiesiems, prašome atkreipti dėmesį į šiuos įspėjimo patarimai:

1. Prieš pradėdami, kad tatuiruotė sau ar kitiems, prašome perskaityti Instrukciją atidžiai, Instrukcija, Tatuiruočių Rinkinys galėtų papasakoti, kaip žvaigždės tatuiruotė.Taip pat galite patikrinti daugiau mokymo Vaizdo įrašus "facebook" ar "twitter".

2. Kaip tatuiruotė pradedantysis, jums reikia praktikos savo dizainą pirmą praktiką odos arba kriaušės, obuoliai, ar kažkas, panašus į žmogaus odos.Ši praktika yra būtina, siekiant pagerinti jūsų tatuiruotė įgūdžius.Jūs turėtumėte turėti pakankamai tatuiruotė įgūdžius prieš tatuiruotė ant žmogaus odos, tatuiruotė ant žmogaus odos yra nuolatinis.

3. Prieš tatuiruotė ant jūsų kūno, prašome padaryti Pigmento Lopo mėginys tatuiravimo dažai, jeigu atsiranda alerginės reakcijos dėl bandymo odos, nustokite naudoti pigmentas ir kreipkitės į mus pagalbos.Nesvarbu, kurios markės pigmento nori naudoti, Pigmento Lopo mėginys yra būtina.

Pigmentas Lopo Mėginys:

a.Naudojant muilo ir vandens ar alkoholio, švarus nedidelio ploto odos vidinio dilbio.

b.Taikyti nedidelį kiekį pigmento į tą vietą ir leisti jai išdžiūti.

c.Po 24 valandų, nuplaukite su muilu ir vandens.

d.

Jei ne dirginimas ar uždegimas yra akivaizdus.Tai gali būti daroma prielaida, nr. padidėjęs jautrumas pigmentas yra.

e.Bandymas prieš paraiškos.

4. Prašome atkreipti omenyje, jums turėtų išlaikyti savo kūno sveikatą prieš tatuiruotė.Per savaitę kūno, pvz., girtas, žūklės šalta, ar bet kurios kitos ligos atveju, negali būti daroma tatuiruotė ant kūno.Tai gali sukelti jūsų kūno per savaitę susigrąžinti savo tatuiruotė dalys.

Ir jums turėtų išlaikyti savo kūno sveikatą po tatuiruotę, taip pat.

5. Paprastai, tatuiruotė ant odos gali užtrukti 5-10 dienų atsigauti.Prašome išlaikyti odą sausą metu atsigauti.Maudytis, gerti, intensyvių treniruočių metu yra draudžiama.

6. Jei turite kokių nors problemų, arba suklaidinti naudoti mūsų produktus, prašome susisiekti su Solong Tatuiruotė tiesiogiai.

Žymos: vyskupas pasukimo tatuiruotė, hornet tatuiruotė reikmenys, faulhaber motorinių tatuiruotė, biomaser permanentinis makiažas dažai, vyskupas, įranga tatuiruotė, laikinos tatuiruotės, rotacinis tatuiruotė mašina dalys, dragonhawk tatuiruotė, mašinų tatuiruotė rinkinys
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Produkto pavadinimas variklis tatuiruotė
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris variklis tatuiruotė
Pistoletas Tipo elektrinis
spalva Juoda Raudona Mėlyna
Tipas Shader&Liner

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai